En unik vistelse i hjärtat av skogen

Med en öppen utsikt över orörd skog kommer du till Trakt Forest Hotel. Här är du skyddad från omvärldens brus i grönska och snö, alltid på naturens villkor där upplevelsen styrs av årstiden. Skogssviterna är skalen som sätter naturen i fokus dygnet runt. Skogen inbjuder till ett lugn som får dig att glömma stadens stress för en stund.

Skandinavisk design kombinerad med lyxig komfort

Skogssviterna gör ett minimalt avtryck mellan träden, med smala stigar som leder till ditt boende. Den svenska arkitekten Gert Wingårdh har designat skogssviterna, som han kallar ”svävande rum”. Skogssviterna är byggda i naturmaterial och ger en gränslös upplevelse där naturen ständigt är närvarande. Skandinavisk enkelhet kombineras med lyxig komfort i hjärtat av skogen, men framför allt är det landskapet, utsikten och tystnaden som spelar roll. Trakt Forest Hotel öppnar sommaren 2022 med förhandsbokning från hösten 2021.

Upplev skogen med alla sinnen

Platsen är viktig för grundarna Sandra och Mattias Sälleteg. De skapar Trakt Forest Hotel i förfäders spår på den plats som har varit familjeägd i generationer. Utan att glömma tradition och historik tas allt tillvara av vad naturen har att erbjuda. På Trakt Forest Hotel får du en naturupplevelse som kombinerar ett unikt boende med måltider tillagade av lokala råvaror, inspirerat av lokala traditioner. Här kan du också ta del av aktiviteter i naturen tillsammans med guide eller på egen hand.

Traktköket

På Traktköket, som ligger i Timmerhuset, tar vi emot konferenser och bokade grupper. Den 6 november erbjuder vi Traktfrukost mellan kl 9-11. Från och med 1 december erbjuder vi Julkväll på Trakt. För mer information läs på på Traktköket. Följ oss gärna på @traktkoket.

Läs mer på Traktköket

Prenumerera på nyhetsbrev

Lämna din epostadress för att få nyheter om Trakt Forest Hotel – påminnelse om när vår bokning öppnar och info om sånt som händer hos oss.