Konferens på Trakt

Efter dina önskemål

Vi erbjuder hel- eller halvdagskonferens eller en konferens med övernattning. I väntan på att Skogssviterna blir färdiga bor du i våra stugor på Sällegården, 300 meter från Timmerhuset. Där har vi 16 bäddar i dubbelrum, fördelade på tre olika stugor.

 

En konferens med övernattning kan till exempel börja med lunch dag 1. Därefter tid för att konferera och kanske ta eftermiddagsfika ute i naturen. Kvällen avslutas med en god middag i Timmerhuset. Dag 2 kan börja med ett kallbad i sjön Vrången, för den vågade gruppen. Därefter serveras en god frukost framför brasan i Timmerhuset.

 

Vid en heldagskonferens erbjuder vi förmiddagsfika med macka & kaffe, lunch och eftermiddagsfika. Välj till en aktivitet ute i naturen som kan hjälpa till att göra gruppen starkare.

 

Vår meny har inspirerats av skogen och gården. Det kött vi använder kommer från gårdens Herefordkvigor eller ifrån skogens vilda djur. I möjligaste mån använder vi oss av lokala råvaror, efter vad säsongen har att erbjuda. All vår mat lagar vi och bakar från grunden.

Skogsaktiviteter

Ge dina konferensdeltagare en upplevelse av skogen genom att välja till en av våra aktiviteter.

 

Vi erbjuder koka kaffe över öppen eld. Tillsammans med vår naturguide får du lära dig att göra upp en eld på olika sätt. När väl elden brinner kommer du att få lära dig allt du behöver veta om konsten att koka kaffe.

 

Ni kan också välja att laga maten utomhus tillsammans. Välj mellan att vi har förberett och ni får själva göra upp eld och tillaga maten. Alternativt kan aktiviteten göras med en kunnig guide.

 

Avsluta dagen med att småprata i vår vedeldade bastu. Då tänder vi fotogenlamporna, tänder bastun och ställer ned kall dricka. Svalka er gärna med ett dopp i dammen.