Skogssviter

Trakt Forest Hotel består av fem unika skogssviter, inbäddade på ett naturligt sätt med minimal påverkan på skogen runt omkring. Här bor du längs trädstammarna, upphöjd från marken. Sviten är din fristad. Tystnaden är din granne. Trakt tar emot dig med öppna armar.

Svit 1

Detta är den första skogssviten som du möts av på Trakt Forest Hotel. Här vätter den stora fönsterrutan från vardagsrummet i nordligt läge, kvällssolen ser du i sovrumsfönstret under sommartid. Koppla av i en miljö där du blir ackompanjerad av lokalt designade trämöbler, tänd en brasa i kaminen och slå dig till ro i bäddsoffan som också erbjuder två extrasängar. Från dubbelsängen i sovrummet kan du blicka ut från takfönstret mot trädkronorna och stjärnorna. För en hög bekvämlighet har du även tillgång till egen toalett och dusch i kantarellgul färg.

Svit 2

Denna svit är den första på vänster sida om åsen och har den högsta höjden. Här får du en utsikt som sträcker sig genom skogen och ut till ängarna på andra sidan. Sviten är placerad så att du kan skåda soluppgången i badrumsfönstret. Koppla av i en miljö där du blir ackompanjerad av lokalt designade trämöbler, tänd en brasa i kaminen och slå dig till ro i bäddsoffan som också erbjuder två extrasängar. Från dubbelsängen i sovrummet kan du blicka ut från takfönstret mot trädkronorna och stjärnorna. För en hög bekvämlighet har du även tillgång till egen toalett och dusch i flugsvampsröd färg.

Svit 3

Den här sviten är placerad som nummer två på höger sida om åsen. Väderstrecket nord-sydligt, vilket medför kvällssol i sovrumsfönstret under sommartid. Från vardagsrummet kan du njuta av ett fönster som helt och hållet vätter ut mot skogen. Koppla av i en miljö där du blir ackompanjerad av lokalt designade trämöbler, tänd en brasa i kaminen och slå dig till ro i bäddsoffan som också erbjuder två extrasängar. Från dubbelsängen i sovrummet kan du blicka ut från takfönstret mot trädkronorna och stjärnorna. För en hög bekvämlighet har du även tillgång till egen toalett och dusch i höstlövsorange färg.

Svit 4

På vänster sida om åsen ligger den fjärde sviten. Från den stora fönsterrutan i vardagsrummet har du skogen som utsikt med glimtar över landskapet. Koppla av i en miljö där du blir ackompanjerad av lokalt designade trämöbler, tänd en brasa i kaminen och slå dig till ro i bäddsoffan som också erbjuder två extrasängar. Från dubbelsängen i sovrummet kan du blicka ut från takfönstret mot trädkronorna och stjärnorna. För en hög bekvämlighet har du även tillgång till egen toalett och dusch i blåbärsblå färg.

Svit 5

Längst bort på vänster sida om åsen ligger den femte sviten i nord- sydlig riktning. Från det stora fönstret i vardagsrummet kan du blicka ut mot skogen där du kan få en glimt av rådjur, älg och räv.
Koppla av i en miljö där du blir ackompanjerad av lokalt designade trämöbler, tänd en brasa i kaminen och slå dig till ro i bäddsoffan som också erbjuder två extrasängar. Från dubbelsängen i sovrummet kan du blicka ut från takfönstret mot trädkronorna och stjärnorna. För en hög bekvämlighet har du även tillgång till egen toalett och dusch i bladgrön färg.